Minnesamvær

    • Tradisjonsretter (minimum 10 pers) Poteter fra Potetrampa og grønnsaker fra Frosta

      Ukesmenyer

    • Elgsteik fra Dullum

      kr 280,- pr pers

      Viltsaus, bakt selleri og gulrot, fløtepoteter og ny rørt tyttebær (M)

    • Kremet fiskesuppe

      kr 149,-

      Kremet fiskesuppe med brød og smør (M, G, F, Sk)

    • Svinenakke pulled pork style og pølser fra Dullum

      kr 280,-

      Surkål, maiskrem, saltbakte poteter og sjysaus (M, G)

    • Skrei

      kr 270,-

      To valg! Enten skrei, lever og rogn. Potet og grønnsaker

      Eller en litt mer "uptodate" versjon:

      Bakt skreifilet, gulrotpure, asparges, syrligsmørsaus og røstipotet

    • Brun lapskaus med storfekjøtt

      kr 180,-

      Med flatbrød fra Anitas Hjemmebakeri og ny rørte tyttebær

      (G)

    • Bacalao

      kr 220,-

      Bacalao med grillet paprika, godt brød, aioli og smør(F, M, G)

    • Lasagne

      kr 195,-

      Lasagne med tomatsalat, brød og smør (M, G)

    • Stroganoff

      kr 240,-

      Stroganoff med hjemmelaget potetmos, foccacia og salat (M, E)

    • Svigerfars Rødvinsgryte(storfe)

      kr 250,-

      Gryten er basert på storfekjøtt og rødvin, svisker og bacon + masse godt. Serveres med potetstappe, gulrot og brokkoli  (M)

    • Viltgryte

      kr 250,-

      Viltgryte med potetpure, baconsurret rosenkål og gulrot, tyttebær og flatbrød

    • Bakt kveite med urter fra frosta

      kr 270,-

      Bakt kveite med Sandefjordsmørsaus, lokale grønnsaker og poteter (M)

    • Klassisk Koldtbord (minimum 10 pers)

      Klassist koldtbord for enhver anledning. Rettene i vårt koldtbord blir levert på hvit porselen, trau og skåler. (minimum 10 pers)

    • Roastbiff med bearnaise og syltet rødløk

      (M,E)

    • Skinke

      (M, E)

    • Urte marinert pastasalat med kylling og grønnsaker

      (M,E)

    • Spekemat i trau, rømme og flatbrød

      (M,G)

    • Røkt laks og eggerøre

      (F,M,E)

    • Pepperlaks

      (M, E)

    • Fylte egg med reker,currymajo

      (M,E)

    • Potetsalat på småpoteter med rødløk, sennep, bladpersille

    • Aioli og basilikumsdressing

      (M, E, Sen)

    • Gresksalat med fetaost

      (M)

    • Hjemmebakt focaccia, anitas hjemmebakte flatbrød og smør

      (G, M)

    • Pris pr person klassisk koldtbord

      kr 320,-
    • Tapasbord (minimum 10 pers)

      Dette blir levert på hvit porselen, trau og skåler. (Henter dette etter avtale). Gripebestikk må dere ordne med selv. (minimum 10 pers)

    • Tapaskjøttboller med chili, hvitløk og tomatsalsa

      (M, E)

    • Kyllingspyd Asian style

    • Pepperlaks med urtekrem i lefse

      (F, M, G, E)

    • Spekemat i trau, eggerøre, rømme og flatbrød

      (M,E,G)

    • Roastbiff fra grillen med syltet rødløk

    • Sweet chili scampi

      (Sk)

    • Oster med tilbehør

      (M, N, W)

    • Couscous salat med fennikel, reddik, eple og sukkererter

      (M,)

    • Saltbakt småpoteter

    • Gresksalat med fetaost

      (M)

    • Aioli og basilikumsdressing

      (M, E, Sen)

    • Hjemmebakt focaccia og anitas hjemmebakte flatbrød og smør

      (G)

    • Pris pr person tapasbord

      kr 398,-
    • Smørbrød

      Egenproduserte smørbrød

    • Klassisk Rekesmørbrød

      kr 155,-

      (Sk, M, G, E)

    • Roastbiff

      kr 150,-

      Roastbiff med rødløkskompott, remulade og kapers (M, G, E, Sen)

    • Biffsmørbrød

      kr 155,-

      Biffsmørbrød med brie, tomatsalsa (M, G, E)

    • Grillet kylling

      kr 155,-

      Grillet kylling og paprika, basilikumsdressing (M, G, E)

    • Alle retter som inneholder brød er hjemmebakt!

    • Desserter for Catering

      Disse dessertene kommer i porsjons former noe som gjør det enkelt å levere og fordele.

    • Desserter for catering

      • Sjokolademousse med hvitsjokolade crunch
      • Panna cotta med bringebær coulis
      • Tiramisu
      • Passionsfrukt ostekake

      Disse dessertene kommer i porsjons former: 70,- kr pr.pers

      • Karamellpudding med karamellkrem (en form 8 pers) 50,- pr pers

x