-
-
Forretter
Smakfulle småretter som kan kombineres i 3-, 4-, eller 5-retters middag
-
Carpaccio
Carpaccio av urtestekt oksefilet servert med honning og korianderdressing (So, M, Sen)
-
Gratinert Kongekrabbe
Gratinert Kongekrabbe med mangosalat (Sk, E, So)
-
Kongekrabbesuppe med foccacia
Kongekrabbesuppe med foccacia og godt smør (Sk, M, G)
-
Parmaskinke med melonsalat
Parmaskinke med melonsalat, balsamico og høvlet parmesan (M, G)
-
Stekte kamskjell
Stekte kamskjell med ertepure og smørsaus (Sk, M)
-
Hovedretter
Smakfulle hovedretter som kan kombineres i 3-, 4-, eller 5-retters middag
-
Grillet Entrecôte
Grillet Entrecote, grønnsaker, bearnaise og saltbakte poteter (M,Egg, Sel)
-
Helstekt okse indrefilet
Helstekt okse indrefilet med saltbakte småpoteter, rødløkskompott, stekt sopp, broccoli og grønnpeppersaus (M, Sel)
-
Kullgrillet kveite
Kullgrillet kveite med blåskjellskum. Varm eple og fennikel salat, potetpure (M, Sk, F)
-
Langtidsstekt hjort
Langtidsstekt hjort, rødvinsmarinert pære, stekt sopp, selleripure, rognebærsaus og fløtepoteter (M, Sel)
-
Ovnsbakt røye
Ovnsbakt røye med soyarømmesaus, småpoteter. Skogens sopp og asparges (M, So)
-
Desserter
Smakfulle desserter som kan kombineres i 3 retters middag
-
Hvitsjokolade Pannacotta
Pannacotta av hvit sjokolade med bringebærsalat og sjokoladecrunch (M, G)
-
Tiramisu
Tiramisu med marinerte kirsebær (M, G)
-
Passionsfrukt mousse på nøttebunn
Jordbærmousse på nøttebunn, pikekyss, marinerte bær og appelsinsaus (M, G, N)
-
Brunostmulter
Brunostmulter med vaniljeis og sprøhavre (M, G)
-
Ovnsbakt ostekake
Ovnsbakt ostekake med eple og karamell (M, G)
-
Pris pr person 3 retters selskapsmeny
kr 490,-kr 490,- -
Priser selskapsmeny
Over er noen alternativer vi kan se på når det gjelder å sette sammen til selskapsmenyer.
Av disse kan vi sette sammen 2 eller 3 retters.
Leie av kokk(er) kommer i tillegg. Dette avtales ut fra størrelse og beliggenhet.
_________________________________
-
Selskapsmeny
x