-
-
Tradisjonsretter (minimum 10 pers) Poteter fra Potetrampa og grønnsaker fra Frosta
Ukesmenyer
-
Elgsteik fra Dullum
kr 280,- pr persViltsaus, bakt selleri og gulrot, fløtepoteter og ny rørt tyttebær (M)
-
Kremet fiskesuppe
kr 149,-Kremet fiskesuppe med brød og smør (M, G, F, Sk)
-
Svinenakke pulled pork style og pølser fra Dullum
kr 340,-
Surkål, maiskrem, saltbakte poteter og sjysaus
Sennepssaus, ketchup, syltet rødløk, foccacia gresksalat, dressinger og smør.
(M, G)
-
Skrei
kr 270,-To valg! Enten skrei, lever og rogn. Potet og grønnsaker
Eller en litt mer "uptodate" versjon:
Bakt skreifilet, gulrotpure, asparges, syrligsmørsaus og røstipotet
-
Brun lapskaus med storfekjøtt
kr 180,-Med flatbrød fra Anitas Hjemmebakeri og ny rørte tyttebær
(G)
-
Bacalao
kr 220,-Bacalao med grillet paprika, godt brød, aioli og smør(F, M, G)
-
Lasagne
kr 195,-Lasagne med tomatsalat, brød og smør (M, G)
-
Stroganoff
kr 240,-Stroganoff med hjemmelaget potetmos, foccacia og salat (M, E)
-
Svigerfars Rødvinsgryte(storfe)
kr 250,-Gryten er basert på storfekjøtt og rødvin, svisker og bacon + masse godt. Serveres med potetmos, gulrot og brokkoli (M)
Foccacia og olivensmør (G, M)
-
Viltgryte
kr 250,-Viltgryte med potetmos, baconsurret rosenkål og gulrot, tyttebær og flatbrød (M)
Focaccia og olivensmør (G,M)
-
Bakt kveite med urter fra frosta
kr 270,-Bakt kveite med Sandefjordsmørsaus, lokale grønnsaker og poteter (M)
-
Klassisk Koldtbord (minimum 10 pers)
Klassist koldtbord for enhver anledning. Rettene i vårt koldtbord blir levert på hvit porselen, trau og skåler. (minimum 10 pers)
-
Roastbiff med bearnaise og syltet rødløk
(M,E)
-
Skinke
(M, E)
-
Urte marinert pastasalat med kylling og grønnsaker
(M,E)
-
Spekemat i trau, rømme og flatbrød
(M,G)
-
Røkt laks og eggerøre
(F,M,E)
-
Pepperlaks
(M, E)
-
Fylte egg med reker,currymajo
(M,E)
-
Potetsalat på småpoteter med rødløk, sennep, bladpersille
-
Aioli og basilikumsdressing
(M, E, Sen)
-
Gresksalat med fetaost
(M)
-
Hjemmebakt focaccia, anitas hjemmebakte flatbrød og smør
(G, M)
-
Pris pr person klassisk koldtbord
kr 320,-
-
Tapasbord (minimum 10 pers)
Dette blir levert på hvit porselen, trau og skåler. (Henter dette etter avtale). Gripebestikk må dere ordne med selv. (minimum 10 pers)
-
Tapaskjøttboller med chili, hvitløk og tomatsalsa
(M, E)
-
Kyllingspyd Asian style
-
Pepperlaks med urtekrem i lefse
(F, M, G, E)
-
Spekemat i trau, eggerøre, rømme og flatbrød
(M,E,G)
-
Roastbiff fra grillen med syltet rødløk
-
Sweet chili scampi
(Sk)
-
Oster med tilbehør
(M, N, W)
-
Couscous salat med syltet fennikel, reddik, eple og sukkererter
(M,)
-
Saltbakt småpoteter
-
Gresksalat med fetaost
(M)
-
Aioli og basilikumsdressing
(M, E, Sen)
-
Hjemmebakt focaccia og anitas hjemmebakte flatbrød og smør
(G)
-
Pris pr person tapasbord
kr 398,-
-
Smørbrød
Egenproduserte smørbrød
-
Klassisk Rekesmørbrød
kr 155,-(Sk, M, G, E)
-
Roastbiff
kr 150,-Roastbiff med rødløkskompott, remulade og kapers (M, G, E, Sen)
-
Biffsmørbrød
kr 155,-Biffsmørbrød med brie, tomatsalsa (M, G, E)
-
Grillet kylling
kr 155,-Grillet kylling og paprika, basilikumsdressing (M, G, E)
-
Alle retter som inneholder brød er hjemmebakt!
-
Desserter for Catering
Disse dessertene kommer i porsjons former noe som gjør det enkelt å levere og fordele.
-
Desserter for catering
- Sjokolademousse med hvitsjokolade crunch
- Panna cotta med bringebær coulis
- Tiramisu
- Passionsfrukt ostekake
Disse dessertene kommer i porsjons former: 75,- kr pr.pers
- Karamellpudding med karamellkrem (en form 8 pers) 400,- pr stk (50,- pr pers)
-
Minnesamvær
x