Gryter, supper og andre tradisjonsretter
-
-
Tradisjonsretter (minimum 10 pers) Poteter fra Potetrampa og grønnsaker fra Frosta
Ukesmenyer
-
Elgsteik fra Dullum
kr 280,- pr persViltsaus, bakt selleri og gulrot, fløtepoteter og ny rørt tyttebær (M)
-
Kremet fiskesuppe
kr 149,-Kremet fiskesuppe med brød og smør (M, G, F, Sk)
-
Svinenakke pulled pork style og pølser fra Dullum
kr 340,-
Surkål, maiskrem, saltbakte poteter og sjysaus
Sennepssaus, ketchup, syltet rødløk, foccacia gresksalat, dressinger og smør.
(M, G)
-
Skrei
kr 270,-To valg! Enten skrei, lever og rogn. Potet og grønnsaker
Eller en litt mer "uptodate" versjon:
Bakt skreifilet, gulrotpure, asparges, syrligsmørsaus og røstipotet
-
Brun lapskaus med storfekjøtt
kr 180,-Med flatbrød fra Anitas Hjemmebakeri og ny rørte tyttebær
(G)
-
Bacalao
kr 220,-Bacalao med grillet paprika, godt brød, aioli og smør(F, M, G)
-
Lasagne
kr 195,-Lasagne med tomatsalat, brød og smør (M, G)
-
Stroganoff
kr 240,-Stroganoff med hjemmelaget potetmos, foccacia og salat (M, E)
-
Svigerfars Rødvinsgryte(storfe)
kr 250,-Gryten er basert på storfekjøtt og rødvin, svisker og bacon + masse godt. Serveres med potetmos, gulrot og brokkoli (M)
Foccacia og olivensmør (G, M)
-
Viltgryte
kr 250,-Viltgryte med potetmos, baconsurret rosenkål og gulrot, tyttebær og flatbrød (M)
Focaccia og olivensmør (G,M)
-
Bakt kveite med urter fra frosta
kr 270,-Bakt kveite med Sandefjordsmørsaus, lokale grønnsaker og poteter (M)
-