Husmannskost

Gryter, supper og andre tradisjonsretter

    • Tradisjonsretter (minimum 10 pers) Poteter fra Potetrampa og grønnsaker fra Frosta

      Ukesmenyer

    • Elgsteik fra Dullum

      kr 280,- pr pers

      Viltsaus, bakt selleri og gulrot, fløtepoteter og ny rørt tyttebær (M)

    • Kremet fiskesuppe

      kr 149,-

      Kremet fiskesuppe med brød og smør (M, G, F, Sk)

    • Svinenakke pulled pork style og pølser fra Dullum

      kr 340,-

      Surkål, maiskrem, saltbakte poteter og sjysaus

      Sennepssaus, ketchup, syltet rødløk, foccacia gresksalat, dressinger og smør.

      (M, G)

    • Skrei

      kr 270,-

      To valg! Enten skrei, lever og rogn. Potet og grønnsaker

      Eller en litt mer "uptodate" versjon:

      Bakt skreifilet, gulrotpure, asparges, syrligsmørsaus og røstipotet

    • Brun lapskaus med storfekjøtt

      kr 180,-

      Med flatbrød fra Anitas Hjemmebakeri og ny rørte tyttebær

      (G)

    • Bacalao

      kr 220,-

      Bacalao med grillet paprika, godt brød, aioli og smør(F, M, G)

    • Lasagne

      kr 195,-

      Lasagne med tomatsalat, brød og smør (M, G)

    • Stroganoff

      kr 240,-

      Stroganoff med hjemmelaget potetmos, foccacia og salat (M, E)

    • Svigerfars Rødvinsgryte(storfe)

      kr 250,-

      Gryten er basert på storfekjøtt og rødvin, svisker og bacon + masse godt. Serveres med potetmos, gulrot og brokkoli  (M)

      Foccacia og olivensmør (G, M)

    • Viltgryte

      kr 250,-

      Viltgryte med potetmos, baconsurret rosenkål og gulrot, tyttebær og flatbrød (M)

      Focaccia og olivensmør (G,M)

    • Bakt kveite med urter fra frosta

      kr 270,-

      Bakt kveite med Sandefjordsmørsaus, lokale grønnsaker og poteter (M)

x