-
-
Klassisk Koldtbord (minimum 10 pers)
Klassist koldtbord for enhver anledning. Rettene i vårt koldtbord blir levert på hvit porselen, trau og skåler. (minimum 10 pers)
-
Roastbiff med bearnaise og syltet rødløk
(M,E)
-
Skinke
(M, E)
-
Urte marinert pastasalat med kylling og grønnsaker
(M,E)
-
Spekemat i trau, rømme og flatbrød
(M,G)
-
Røkt laks og eggerøre
(F,M,E)
-
Pepperlaks
(M, E)
-
Fylte egg med reker,currymajo
(M,E)
-
Potetsalat på småpoteter med rødløk, sennep, bladpersille
-
Aioli og basilikumsdressing
(M, E, Sen)
-
Gresksalat med fetaost
(M)
-
Hjemmebakt focaccia, anitas hjemmebakte flatbrød og smør
(G, M)
-
Pris pr person klassisk koldtbord
kr 320,-
-
Tapasbord (minimum 10 pers)
Dette blir levert på hvit porselen, trau og skåler. (Henter dette etter avtale). Gripebestikk må dere ordne med selv. (minimum 10 pers)
-
Tapaskjøttboller med chili, hvitløk og tomatsalsa
(M, E)
-
Kyllingspyd Asian style
-
Pepperlaks med urtekrem i lefse
(F, M, G, E)
-
Spekemat i trau, eggerøre, rømme og flatbrød
(M,E,G)
-
Roastbiff fra grillen med syltet rødløk
-
Sweet chili scampi
(Sk)
-
Oster med tilbehør
(M, N, W)
-
Røkte byggryn med urtemarinert fennikel, reddik, eple og sukkererter
(M,)
-
Saltbakt småpoteter
-
Gresksalat med fetaost
(M)
-
Aioli og basilikumsdressing
(M, E, Sen)
-
Hjemmebakt focaccia og anitas hjemmebakte flatbrød og smør
(G)
-
Pris pr person tapasbord
kr 398,-
-
Desserter for Catering
Disse dessertene kommer i porsjons former noe som gjør det enkelt å levere og fordele.
-
Desserter for catering
- Sjokolademousse med hvitsjokolade crunch
- Panna cotta med bringebær coulis
- Tiramisu
- Passionsfrukt ostekake
Disse dessertene kommer i porsjons former: 75,- kr pr.pers
- Karamellpudding med karamellkrem (en form 8 pers) 400,- pr stk (50,- pr pers)
-
Ta kontakt med oss for hjelp til å sette sammen menyer!