Bakt torsk ryggbiff Bakt torsk ryggbiff kr 300,- Bakt torsk, gulrotpure, asparges, syrligsmørsaus og røstipotet
Bakt kveite med urter fra frosta Bakt kveite med urter fra frosta kr 350,- Bakt kveite med Sandefjordsmørsaus, lokale grønnsaker og poteter (M)
Svigerfars Rødvinsgryte(storfe) Svigerfars Rødvinsgryte(storfe) kr 270,- Gryten er basert på storfekjøtt og rødvin, svisker og bacon + masse godt. Serveres med potetmos, gulrot og brokkoli (M) Foccacia og olivensmør (G, M)
Viltgryte Viltgryte kr 270,- Viltgryte med potetmos, baconsurret rosenkål og gulrot, tyttebær og flatbrød (M) Focaccia og olivensmør (G,M)
Brun lapskaus med storfekjøtt Brun lapskaus med storfekjøtt kr 190,- Med flatbrød fra Anitas Hjemmebakeri og ny rørte tyttebær (G)
Svinenakke pulled pork style og lokale pølser Svinenakke pulled pork style og lokale pølser kr 380,- Svinenakke bakt i offset grillen i 12-16 timer, så i ovenen i 24-36 timer Surkål, maiskrem, saltbakte poteter og sjysaus Sennepssaus, ketchup, syltet rødløk, foccacia gresksalat, dressinger og smør. Denne menyen kan pakkes som take away - "klar til oppvarming" i alu.former. minimum 4. pers (M, G)
Elgsteik fra Dullum Elgsteik fra Dullum kr 320,- pr pers Viltsaus, bakt selleri og gulrot, fløtepoteter og ny rørt tyttebær (M)