Bakt torsk ryggbiff

Bakt torsk ryggbiff

kr 300,-

Bakt torsk, gulrotpure, asparges, syrligsmørsaus og røstipotet

Bakt kveite med urter fra frosta

Bakt kveite med urter fra frosta

kr 350,-

Bakt kveite med Sandefjordsmørsaus, lokale grønnsaker og poteter (M)

Svigerfars Rødvinsgryte(storfe)

Svigerfars Rødvinsgryte(storfe)

kr 270,-

Gryten er basert på storfekjøtt og rødvin, svisker og bacon + masse godt. Serveres med potetmos, gulrot og brokkoli  (M)

Foccacia og olivensmør (G, M)

Viltgryte

Viltgryte

kr 270,-

Viltgryte med potetmos, baconsurret rosenkål og gulrot, tyttebær og flatbrød (M)

Focaccia og olivensmør (G,M)

Stroganoff

Stroganoff

kr 260,-

Stroganoff med hjemmelaget potetmos, foccacia og salat (M, E)

Bacalao

Bacalao

kr 260-

Bacalao med grillet paprika, godt brød, aioli og smør(F, M, G)

Brun lapskaus med storfekjøtt

Brun lapskaus med storfekjøtt

kr 190,-

Med flatbrød fra Anitas Hjemmebakeri og ny rørte tyttebær

(G)

Lasagne

Lasagne

kr 195,-

Lasagne med tomatsalat, brød og smør (M, G)

Svinenakke pulled pork style og lokale pølser

Svinenakke pulled pork style og lokale pølser

kr 380,-

Svinenakke bakt i offset grillen i 12-16 timer, så i ovenen i 24-36 timer

Surkål, maiskrem, saltbakte poteter og sjysaus

Sennepssaus, ketchup, syltet rødløk, foccacia gresksalat, dressinger og smør.

Denne menyen kan pakkes som take away - "klar til oppvarming" i alu.former. minimum 4. pers

(M, G)

Elgsteik fra Dullum

Elgsteik fra Dullum

kr 320,- pr pers

Viltsaus, bakt selleri og gulrot, fløtepoteter og ny rørt tyttebær (M)