Georginekake

Georginekake

850,-

3 lags kake med nøttebunn, sukkerbunn, vaniljekrem og bringebærkrem - 24 cm. Allergener: EGG, MELK, NØTTER

Suksessterte

Suksessterte

kr 750,-

24cm - 16 personer (N, L, E)

Waleskringle/ring

Waleskringle/ring

kr 1300/850,-

Fylt med vaniljekrem og bringebær coulis. Kringle - 25-30 pers. Ring ca 16 pers. Allergener: Gluten, Egg og Laktose

Romkake

Romkake

kr 850,-

16 personer(24cm). Allergener: Gluten, egg og melk



Passionsfrukt Ostekake

Passionsfrukt Ostekake

kr 800,-

16 personer(24cm) Allergener: Laktose, Egg, og Nøtter

Oreokake

Oreokake

kr 790,-

Nøttebunn fylt med sjokolademousse, Philadelphiakrem og Oreo

16 personer. Allergener: Laktose, Egg og Nøtter

Pavlova

Pavlova

kr 800,-

16 personer (24cm). Allergener: Laktose og Egg

Bløtkake

Bløtkake

kr 800,-

16 personer (24cm). Allergener: Gluten, Egg, Laktose og nøtter

Lukket Valnøtt (rund 24cm eller firkant 30x50cm)

Lukket Valnøtt (rund 24cm eller firkant 30x50cm)

kr 850,-/2000,-

16 personer (24cm rund). Allergener: Gluten, Egg, Laktose og nøtter.

40-50 personer (30x50 cm, firkant)